Helpotusta helteeseen: Näin teet trooppisen Jaffa-slushien
Jäähilejuoma eli slushie vilvoittaa ihanasti kesähelteillä. Slushie valmistetaan tehokkaalla blenderillä, joka surauttaa jääpaloista ja virvoitusjuomasta jääkylmää, hileistä juomaa. Pakastetut hedelmäpalat antavat mukavasti lisämakua ja rakennetta juomaan.
Trooppinen Jaffa-hedelmäslushie
4 annosta
Jaffa-hedelmäslushien ainekset
- 4 dl Hartwall Jaffa Appelsiinia
- 100 g hunajamelonia
- 100 g mangoa
- 100 g ananasta
- ½ l jääpaloja
Koristeluun
- ananaksen lehtiä
- vadelmia
- syötäviä kukkia
Ohje: Näin teet Jaffa-slushien
- Jos käytät tuoreita hedelmiä, kuori, kuutioi ja pakasta ne vähintään 6 tuntia tai seuraavaan päivään. Mangoa ja ananasta on saatavana myös valmiiksi pakastettuna.
- Siirrä kaikki slushien aineet tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja surauta sileäksi jäähilejuomaksi.
- Kaada slushie viilennettyihin laseihin, koristele muutamalla ananaksen lehdellä, vadelmalla ja syötävillä kukilla. Nauti heti.